MIND, Ieder(in), Patiëntenfederatie Nederland en INVOLV (voorheen PGOsupport) nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst.

Dit jaar staat jongerenparticipatie centraal: het bereiken en samenwerken met jongeren (in de leeftijd 16-30 jaar).

De netwerkbijeenkomst vindt plaats bij Van der Valk (Winthontlaan 4-6) in Utrecht op maandag 16 september 2024 van 13.30 – 18.00 uur.

 

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die actief is binnen een patiënten- of cliëntenorganisatie, geïnteresseerd is in het thema van de bijeenkomst en daarnaast graag wil netwerken. Gelet op het thema willen ze graag ook zoveel mogelijk jongeren in de zaal, dus neem hen vooral mee (maximaal 4 per organisatie)!

 

Programma

Gestart wordt met een inspirerende lezing over jongeren door Lysanne te Brinke, zij is Assistant Professor klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

In haar lezing “Jongeren als aanjagers van verandering” zal zij de nieuwste wetenschappelijke inzichten delen op het gebied van jongerenparticipatie.

Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit een inspiratiesessie met een groot aantal jongeren zelf en experts in het bereiken en samenwerken met jongeren.

Met medewerking van ExpEx, JongPIT, MindUs, Crohn en Colitis Nederland, het NOV, en nog veel meer interessante organisaties en jongeren.

Je krijgt je informatie op allerlei verschillende manieren, via korte pitches, goede voorbeelden, vragen en stellingen, en veel nuttige tips.

Er wordt stil gestaan bij het belang van sociale media als communicatie en informatiekanalen voor jongeren.

Dries Hettinga, directeur van INVOLV, is dedagvoorzitter.

Er wordt afgesloten met een netwerkborrel.

 

Aanmelden

Meld je uiterlijk 9 september aan voor de netwerkbijeenkomst via https://www.koepelbijeenkomst.nl/

Je kunt daarbij ook aangeven of je ondersteuning nodig hebt.

Deelname is kosteloos.

Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je alle gegevens.

Heb je nog vragen dan kun je die mailen naar post@iederin.nl