Op zondag 26 mei neemt gids Kirsten de Ven je met gebaren mee door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All. Stap in het contrastrijke universum van de Zwitserse kunstenaar en begeef je tussen de provocerende installaties, sculpturen, readymades en schilderijen. Op speelse wijze daagt ze onze opvattingen over gender uit én verkent ze tegelijkertijd de grenzen tussen hedendaagse kunst en de consumentenmaatschappij. Fleury creëert keer op keer onverwachte nieuwe verhalen, altijd met een flinke dosis humor en eigenzinnigheid!

WAT

Rondleiding met gebaren door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All

VOOR WIE

De rondleiding is zowel geschikt voor mensen die doof of slechthorend zijn, als voor horende mensen in hun gezelschap.

BOEK HIER JE TICKETS

WANNEER

Zondag 26 mei van 13.00 – 14.30 uur (90 minuten).

PRIJS

De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon (exclusief Kunsthal toegangsbewijs).