MDT is de afkorting van Maatschappelijke Dienst Tijd. Projecten voor jongeren en jongvolwassenen (12-30 jaar) waar zij hun talent ontwikkelen, anderen ontmoeten én iets doen voor de samenleving.

Jongeren in Nederland kunnen tweemaal gratis deelnemen aan een MDT programma.

Online MDT:
Wist u dat er ook een Online MDT variant is voor jongeren en jongvolwassenen met een mentale of fysieke uitdaging?

Online; zodat de jongeren gemakkelijk kunnen deelnemen vanuit hun vertrouwde omgeving. En zodat de workshops gemakkelijk kunnen worden terug gekeken als het een keer niet lukt om aanwezig te zijn.

Doe gratis mee
Heeft u deelnemers die het leuk vinden om aan een MDT project deel te nemen? Dan is deze email goed nieuws voor u en uw deelnemers.

16 mei start The A.I. Challenge. Alles over de inhoud en mogelijkheden van Artificial Intelligence in 13 wekelijkse online workshops.
Info en aanmelden: https://helping-heroes.nl/AI

In september starten wij weer met:
– The Writers Project
– The Art Project
– The Music Project
– The Podcast Project

Meer informatie en aanmelden: https://helping-heroes.nl/creative-mdt/

Waarom een online MDT?
Nagenoeg alle MDT projecten vinden plaats op een fysieke locatie met fysieke activiteiten. Ze zijn minder geschikt voor jongeren met een mentale of fysieke aandoening.

Daarom hebben wij als MDT organisatie 3 jaar geleden met patientenverenigingen een Online MDT project gestart.

Online zodat ook jongeren die bijvoorbeeld minder gemakkelijk reizen deel kunnen nemen.

Inmiddels hebben 500 jongeren deelgenomen aan een van onze online MDT programma’s. De impact op deze jongeren is groot. De waardering van de jongeren zelf en hun omgeving is bijzonder.

We bieden graag ook uw deelnemers / jongeren en jongvolwassenen de kans om GRATIS deel te nemen aan een van onze online MDT projecten.

Meer informatie en aanmelden:
The AI Project
The AI Project
Jouw reis door de creatieve of technische wereld van Artificial Intelligence start hier!
Vanaf do 16 mei starten we The AI Project onder leiding van Coach Bas Spikman. Hij neemt je in 13 workshops (elke donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur) mee door de wereld van AI.Wil je de technische kant verkennen en zelf AI ontwikkelen? Dat kan. Wil jij meer kijken wat AI in je dagelijks leven kan en hoe je er bijvoorbeeld anderen mee helpt of jouw cretiviteit mee ondersteunt? Ook dat is mogelijk. We hebben namelijk twee stromingen tijdens dit MDT, de technische en de creatieve variant. De keuze is aan jou.

Wil jij meer weten over AI? Meld je dan snel aan voor deze pilot workshop. Wees er snel bij want VOL = VOL.

Info & Aanmelden The AI Project