Namens De Klassieken mogen wij jullie uitnodigen om geheel kosteloos een muziektheatervoorstelling te bezoeken die speciaal gemaakt is voor mensen met een beperking in de breedste zin van het woord.
Let op: Wegens een logistiek probleem heeft voor Wonderland een datumwijziging plaatsgevonden. Wonderland zal op donderdag 30 mei om 10.00 uur in het Nieuwe Luxor Theater plaatsvinden (en dus niet zoals eerder vermeld op 16 april).
Uitnodiging De Klassieken:
“Wij zijn een professioneel theatergezelschap uit Rotterdam. Al jaren produceren wij dit project, WONDERLAND, met veel liefde en toewijding en dit jaar kunnen we dankzij de unieke locatie meer mensen ontvangen! Een professionele theatervoorstelling die iedereen op diens eigen manier mag beleven, mag meezingen, dansen en genieten van een zorgeloze theaterbeleving.
WONDERLAND 2024
 
Datum: donderdag 30 mei 2024
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Oude Luxor Theater, Kruiskade 10, 3012 EH, Rotterdam
 
Er zal een voorstelling zijn in de ochtend (10.00 uur) en één in de middag (13.30 uur). Op het formulier kun je je voorkeur doorgeven. We proberen zo veel mogelijk in de voorkeuren te voorzien, maar houd er rekening mee dat dit geen garantie is.
Dit zal de laatste editie van WONDERLAND zijn. We maken er een grootse en spetterende editie van en we ontvangen jullie meer dan graag. Iedereen is uitgenodigd op het grote bal van Atalanta! Iedereen mag zich zo feestelijk mogelijk kleden en wordt op de rode loper ontvangen en als een echte ster door een fotograaf op de foto gezet! (Voor wie dat wil).
We horen graag zo spoedig mogelijk met hoe veel mensen we jullie mogen verwelkomen. Schrijf je in via dit formulier. Wees er snel bij, want het kan snel vollopen.
Wat is WONDERLAND? 
Dat kunnen we uitleggen, maar het is veel leuker om te zien! Om een indruk te krijgen van de voorstelling, bekijk de trailer van 2022 en de trailer van 2023. En om te zien hoe de doelgroep het ervaart, bekijk het impactfilmpje!
Dit evenement is geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking (vanaf 6 jaar, maar zeker ook volwassenen) en voor kinderen met een lichamelijke of auditieve beperking. 
Wij maken deze voorstelling met hart en ziel, omdat het voor veel mensen de enige mogelijkheid is om een theatervoorstelling bij te wonen, geheel kosteloos en recht uit ons hart. Laat deze kans dus niet schieten! Graag tot 30 mei.”