Ieder(in) besteedt de komende tijd in de lobby veel aandacht aan het thema bestaanszekerheid. Dat willen we doen op basis van verhalen uit de praktijk.

Ervaringsverhalen We zijn op zoek naar mensen met een chronische ziekte of beperking die bestaansonzekerheid ervaren. Vanwege bijvoorbeeld een te laag inkomen met nauwelijks kans op verbetering, hoge zorgkosten, een slechte woonsituatie of het ontbreken van sociale steun.

Deel jouw verhaal Wil jij jouw ervaringsverhaal delen of ken je iemand die dat wil doen? Dat kan via dit formulier.

Wat doet Ieder(in) hiermee? We gebruiken deze ervaringsverhalen om meer inzicht te krijgen in bestaansonzekerheid bij mensen met een beperking of chronische ziekte. Daarmee kunnen we de overheid overtuigen van de noodzaak van beter beleid en meer ondersteuning.

We lezen alle reacties. Uiteraard beschermen we jouw privacy en gaan we vertrouwelijk om met jouw verhaal. In sommige gevallen nemen we contact op voor een gesprek. Dat doen we om nog beter te onderzoeken wat verschillende groepen nodig hebben.

Alvast bedankt voor jouw medewerking.