Zaterdag 29 april – Trio concert met Nina, Carmen & Dorota 09:30 – 10:00 Nina, Carmen en Dorota treden op tijdens het “calm-zone”* concert. Link for tickets here. Een concert met een rustigere sfeer, maar vereist geen totale stilte of stilzitten. Er is veel ruimte tussen de zitplekken en er is gedimd licht.

11:30 – 12:00 Nina, Carmen en Dorota treden op tijdens het “motion-energy”* concert. Link for tickets here. Dit concert biedt veel ruimte om te bewegen en er is levendige verlichting. Dit is een concert waar het oké is om jezelf vocaal en fysiek uit te drukken.

Tijdens beide concerten wordt dezelfde muziek gespeeld. Het verschil tussen de concerten is dat ze elk een andere sfeer heeft. Het is belangrijk om te weten dat dit een try-out is, dus we zouden graag willen horen wat je ervan vindt. Daarom is jouw aanwezigheid het belangrijkste!

Over Music for Anyone ‘Anyone’ of ‘Iedereen’ kan verwijzen naar mensen met speciale behoeften, verzorgers, vrienden en familie, en naar Iedereen die geïnteresseerd is om te komen luisteren. Music for Anyone stelt zich ruimtes voor waarin het publiek zichzelf kan zijn en waar mensen die elkaar normaal gesproken niet tegenkomen, samen van muziek kunnen genieten in een gastvrije omgeving. Music for Anyone ziet een toekomst voor zich van publiek dat niet alleen divers is in leeftijd, etniciteit, of cultuur, maar ook divers is op manieren die minder zichtbaar zijn of begrepen worden in onze samenleving. ·        Music for Anyone respecteert en begrijpt dat iedereen verschillende behoeften heeft heeft. Daarom zullen we blijven werken aan verschillende formats die geschikt zijn voor verschillende mensen.