De Special Social Club streeft naar een inclusieve samenleving. Dit doen zij door de huidige drempels te verlagen voor mensen met een beperking, zodat zij ook volwaardig deel uitmaken van onze maatschappij. De Club organiseert evenementen vóór en mét de doelgroep, denk hierbij aan avondfeesten, sportacitiviteiten en exposities! Hierbij wordt geluisterd naar de behoefte van de doelgroep en laten zij mensen met een beperking op een veilige, laagdrempelige, gezellige en inclusieve manier kennis maken met alle aspecten van de maatschappij. Hierbij komen ze in aanraking met cultuur, werk, liefde, vrienden, sporten en uitgaan zoals dat voor zoveel mensen als “vanzelfsprekend” wordt beschouwd.

De Special Social Club onderweg naar Rotterdam!
Op dit moment is de Club actief in Amsterdam en Utrecht en binnenkort ook in Rotterdam! Het Rotterdam kick-off feest vindt plaats op zaterdag 29 oktober bij WORM Rotterdam. Hier een impressie filmpje van de feest avonden in Utrecht. Meer informatie is te vinden op www.specialsocialconnect.nl of www.despecialsocialclub.nl